Header Image
Home / Tuinontwerp

Tuinontwerp

Wij komen bij U aan huis om uw tuin te bekijken en op te meten, indien nodig maken we foto’s. Bij dit vrijblijvende gesprek vragen we naar uw wensen voor de nieuwe tuin, of gedeeltelijke renovatie. Heeft U wel eens gedacht aan een houten vlonder? Wat vind U van tuinverlichting? Een stukje gras of toch kunstgras? Borders of liever plantenbakken, dit zijn vragen die naar voren komen tijdens dit gesprek.

tekening

Met deze informatie gaan wij aan de slag en is een met de hand getekend tuinontwerp het resultaat. Samen bespreken we dit bij ons op kantoor, en aan de hand van onze modeltuin en enkele voorbeeldmaterialen gaat de tekening steeds meer tot de verbeelding spreken. Als het ontwerp in de smaak valt gaan we een stapje verder en maken we een passende offerte.

Een beplantingsplan geeft niet alleen meer sfeer aan een tuin, het versterkt ook het tuinontwerp! Er wordt naast de kleur van de bloemen gelet op bladkleur en textuur, standplaats maar bovenal moet er een basisframe aanwezig zijn. Dit zorgt ervoor dat de tuin er in de winter ook aantrekkelijk uitziet.

Een verlichtingsplan zorgt voor veel sfeer in de avonduren en het maakt de tuin in de zomermaanden gebruiksvriendelijker. Een lichtplan valt ook onder onze mogelijkheden.

Na het uitkiezen van de materialen maken wij een offerte op maat voor uw nieuwe tuin. Als wij tot een akkoord komen wordt de tuin gerealiseerd door onze vakbekwame hoveniers.

Top