Header Image
Home / Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud natuurlijk!

MOOI, een nieuw aangelegde tuin! maar wat nu?

Het tuinonderhoud is voor een plantjes-fan vaak geen probleem, U durft in planten te knippen en bent met enig regelmaat in de tuin te vinden voor onkruid of om blaadjes te ruimen. Voor de tuinbezitter met iets minder kennis, tijd of simpelweg minder zin, kunnen onze tuinmannen U prima van dienst zijn.

Wij nemen het schoffelwerk, snoeiwerk en grasmaaien U graag uit handen. Dit kan bij ons geheel op maat worden afgesproken. Het is mogelijk dat we 1 x per jaar voor een najaarsbeurt komen. Hierbij snoeien we alle vaste planten, struiken, bomen, hagen en klimplanten terug in model, al het snoeivuil wordt netjes opgeruimd en afgevoerd.

Het gazon word winterklaar gemaakt door onder andere het verticuteren, beluchten ervan. De borders worden verrijkt met compost en/of turf waar nodig en alle planten krijgen een handje meststof. Deze worden door de aarde geharkt zodat de stoffen hun werk kunnen uitvoeren en de tuin er verzorgd uitziet. U kunt ook kiezen voor een onderhoudsjaarplan met meerdere onderhoudsbeurten. We bespreken uw wensen voor de tuin en stellen een aantal onderhoudsbeurten op, verdeeld over het kalenderjaar. Mede doordat iedere tuin andere planten heeft is dit maatwerk.

Zo komen we bijvoorbeeld elke 6 of 8 weken langs voor het schoffelwerk en het snoeien van uitgelopen planten, die op dat tijdstip gesnoeid kunnen worden. Na elke beurt ziet uw tuin er netjes en verzorgt uit, vaak zijn we binnen enkele uurtjes klaar. Ook verzorgen wij het vullen van plantenbakken met gezellige zomerbloemen of wintergoed.
In het najaar zetten we ook graag bloembollen in uw tuin voor een vrolijk voorjaar.

Vakantie service

Gaat u langer dan een week op vakantie in de warme zomerperiode dan kunnen wij uw gras maaien en de plantjes van water voorzien. Zo kunt u met een gerust hart op vakantie.

Top